Sider

torsdag 2. september 2010

En ny hverdag som diplomater i Madrid.

Da har moderen prøvd å blogge for første gang. Det resulterte i et første innlegg uten innhold, så et med kun bilder, så til slutt bare tekst, samt litt rotete bilder med mange like motiver. Dette kan vel egentlig bare gå en vei. Kommer sterkere tilbake når jeg nå etter hvert lærer meg dette.
Dere skal framover få et lite innblikk i vårt liv i Madrid hvor vi, en norsk familie på fem skal bosette seg i 4 år. Pappen har fått jobb som sambandsmann på den norske ambassaden. Mammen skal jobbe med Mossi Suss. De to største jentene skal begynne på den Skandinavisk skolen og minsten forhåpentligvis i en liten barnehage noen timer til dagen. Vi bor i Alcobendas, Spanias svar på Hollywood. Penelope Cruz skal visstnok ha vokst opp i nabolaget.

Blå himmel, sol, varme og basseng…… Spansk hus og liten hage i trygt nabolag. Vi bor i esker og kaos enda, men har det likevel strålende med deilige, lyse og varme kvelder. Foreløpig har vi sett lite annet enn Ikea, hvor vi nesten daglig har tatt turen for å handle og returnere. Blir man noen gang fornøyd? Nå skal vi teste den hvite fasen, når egentlig denne fasen er på hell for mange andre. Men det spiller ingen rolle. Pappen håper at mammen får teste ut denne hvite og upraktiske fargen i 4 år for så forhåpentligvis å gå tilbake til mørkere farger hjemme i Norge. Det gjenstår å se.

På mandag begynner endelig skolen – el Colegio Escandinavo. Det har vært en lang sommerferie med mye rydding og sjauing i Norge først. Nå er vi klar for hverdag og rutiner igjen.

Hilsen Idun

3 kommentarer:

 1. Så koselig Idun. Syns du er flink jeg!!
  Du blir nok snart en dreven blogger:)
  Blir kjekt å følge dere. Hilse ungene, ønsker dem lykke til med skolestart til uken.

  Klem Anita

  SvarSlett
 2. Du er kjempeflink - bloggingen fikser du så bra at:-) Sol og bading så veldig fristende ut! Kos dere og lykke til med skolestart:-)

  SvarSlett
 3. Så spennende da! Håper dere får et fint og minnerikt opphold! Hege

  SvarSlett