Sider

onsdag 15. september 2010

Har noen kikket i dette bladet...

....fra Byggmakker?




La du da merke til dette bilde????






Her er flere produkter fra Mossi Suss brukt i sammenheng med at en reol blir dekorert til  et barnerommet. (side 19)


Bilde ble morsomt og fargerikt, med Mossi Suss sentralt i bilde.
Jeg fant ellers mye annen inspirasjon i dette bladet. Du kan lese det her i sin helhet.
Verdt å ta en kikk!

tirsdag 7. september 2010

Legger inn et nytt produkt...

...i nettbutikken nå i kveld.
Plutselig så går det faktisk opp for meg at etter flytting og alt det der, så er det et produkt som fortsatt ikke ligger inne på nettbutikken vår!! Helt utrolig, men det har faktisk blitt satt til siden og glemt ut.



Så i dag etter at jeg hadde rett opp sengen til minste jenta i huset,  hva var da ikke mer naturlig å legge på en ny oppredd seng..?? Jo et
MOSSI SUSS - SENGETEPPE.



Det er et quiltet teppe med motivet, gøy på landet. Det passer til stor seng. Dette teppe kan også brukes til leketeppe eller rett og slett et koseteppe... Det kan også brukes til tak når en bygger hytte inne i stuen med stoler og klesklyper...eller kanskje ingen gjør det i dag?? Men det var en kjekk lek vi lekte da vi var små, men det begynner jo å bli en stund siden.:)

Vi har tilbud på dette nå til kr. 399,-

torsdag 2. september 2010

En ny hverdag som diplomater i Madrid.

Da har moderen prøvd å blogge for første gang. Det resulterte i et første innlegg uten innhold, så et med kun bilder, så til slutt bare tekst, samt litt rotete bilder med mange like motiver. Dette kan vel egentlig bare gå en vei. Kommer sterkere tilbake når jeg nå etter hvert lærer meg dette.
Dere skal framover få et lite innblikk i vårt liv i Madrid hvor vi, en norsk familie på fem skal bosette seg i 4 år. Pappen har fått jobb som sambandsmann på den norske ambassaden. Mammen skal jobbe med Mossi Suss. De to største jentene skal begynne på den Skandinavisk skolen og minsten forhåpentligvis i en liten barnehage noen timer til dagen. Vi bor i Alcobendas, Spanias svar på Hollywood. Penelope Cruz skal visstnok ha vokst opp i nabolaget.

Blå himmel, sol, varme og basseng…… Spansk hus og liten hage i trygt nabolag. Vi bor i esker og kaos enda, men har det likevel strålende med deilige, lyse og varme kvelder. Foreløpig har vi sett lite annet enn Ikea, hvor vi nesten daglig har tatt turen for å handle og returnere. Blir man noen gang fornøyd? Nå skal vi teste den hvite fasen, når egentlig denne fasen er på hell for mange andre. Men det spiller ingen rolle. Pappen håper at mammen får teste ut denne hvite og upraktiske fargen i 4 år for så forhåpentligvis å gå tilbake til mørkere farger hjemme i Norge. Det gjenstår å se.

På mandag begynner endelig skolen – el Colegio Escandinavo. Det har vært en lang sommerferie med mye rydding og sjauing i Norge først. Nå er vi klar for hverdag og rutiner igjen.

Hilsen Idun

En ny hverdag som diplomater i Madrid.





























onsdag 1. september 2010

TUSEN TAKK!!!

..til alle dere som tok veien til lageret vårt i dag i Austigard 33!



Helt utrolig kjekt at sååå mange fant veien, og hadde lyst til å komme å se på varene til Mossi Suss.
Knall koselig å møte og treffe mennesker som allerede var fans av Mossi Suss på facebook.



Siden jeg av den litt nyfikne typen, hadde jeg en aldri så liten uhøytidelig markedsundersøkelse på  kundene som var innom i dag.
Jeg undret meg over hvor alle disse menneskene kom fra...?? Når du har en åpning som vi hadde i dag, så håper en jo selvfølgelig på at det skal komme noen mennesker. Og for at det skal komme noen potensielle kunder, så er det jo naturlig at en bruker forskjellige medier for å nå ut til kundene.



Det uhøytidlige resultat var faktisks litt overraskende for meg.
Hele 95% av de som besøkte vårt lager i dag var der av en og samme grunn, nemelig .....via FACEBOOK.
Utrolig, men helt sant!!!!

Velkommen skal dere være igjen, hver og en av dere. Kjempekoselig å hilse på!
Og til dere andre der ute...www.mossisuss.com 

Nå venter jeg spent på et innlegg fra Spania! Hvordan det går med Idun og hennes familie. De holder på å finne seg til rette i Spania, med hus, jobb og skole.

Lager åpent i dag!

Dette er spennende! Er veldig spent på om det er noen som finner veien til oss i dag...:)
Men er du i tvil: Austigard 33, på Åkrehamn, Karmøy.

Du kjører inn til Åkra Eletriske sin parkeringsplass sentralt på Åkra. Deretter vil du se skilt som viser hvor vi holder til!


Her er et bilde av skiltet.... Det er lenge siden denne damen har tatt i en sprit tusj og laget plakater, men men. Budskapet kommer fram, og det er da det viktigste!

Nå skal jeg bare ned og prise ferdig varer!!!
Ser jeg deg??